Tietoa meistä

Kahden Hannan uusi tarina vanhassa ravintolassa


Me ollaan Hannat eli vasemmalla Hanna Virta ja oikealla Hanna Suvanto. Tarinamme sai alkunsa 1.9.2020, kun aloitimme yrittäjinä Viinille ravintolassa.

Haluamme, että ravintolaamme on helppo tulla matalalla kynnyksellä ja voimme yhdessä etsiä sinulle mieluisan viinin. Tule rohkeasti tutustumaan meihin ja maistelemaan viinejä.Ravintola Viinille on pieni ja viihtyisä, vuonna 2004 perustettu viineihin erikoistunut ravintola aivan Turun keskustassa, kävelykadun tuntumassa.

Valikoimissa on noin 200 nimikettä maailman eri viinialueilta. Helmeilevästä kuohuvaan, kuivasta makeaan, valkoisesta syvimpään punaiseen. Varmasti jokaisella jotakin. Suurinta osaa viineistä tarjoillaan myös laseittain, jopa 8 cl:n pruuviannoksina, laadukkaista Riedel-sarjan laseista. Hinnoittelu on erittäin kohtuullista.

Viinille on helppo tulla ja rentoutua. Maistelet sitten viinejä ensi kertaa tai olet harrastaja. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valinnoissa.

Ravintolassa järjestetään myös usein erilaisia mielenkiintoisia maisteluiltoja. Illat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisiksi ja ammattitaitoiset Sommelierit isännöivät maisteluosuuden. Tällaisiin iltoihin maisteluryhmässä pitää olla vähintään kymmenen henkeä.

Ravintolan avaamisesta lähtien on maanantaisin, kesätaukoa lukuunottamatta, järjestetty myös suosittuja yleisiä "viinimaanantai-iltoja" jotka vuosi vuoden jälkeen ovat olleet nopeasti loppuunmyytyjä. Maanantai-iltojen ohjelma tulee myyntiin kaksi kertaa vuodessa. Syyskauden ohjelma elokuun puolessa välissä ja kevätkauden ohjelma hieman ennen Joulua.

Tervetuloa Viinille