Tietoa meistä

Kahden Hannan uusi tarina vanhassa ravintolassa

Tarinamme sai alkunsa 1.9.2020, kun aloitimme yrittäjinä Viinille ravintolassa. Ravintola Viinille on pieni ja viihtyisä, vuonna 2004 perustettu viineihin erikoistunut ravintola aivan Turun keskustassa, kävelykadun tuntumassa.

Me ollaan Hannat eli vasemmalla Hanna Virta ja keskellä Hanna Suvanto. Hannojen lisäksi taustoissa hääräilee myös Emmi (vasemmalla) ja Kimmo.

Hanna V. vastaa pääsääntöisesti viinihankinnoista ja viini-illoista, Hanna S. tapaksista sekä maistelulautasista ja Emmi somesta sekä nettisivuista ja Kimmo apukätenä mm. huoltoasioissa.

Tule rohkeasti tutustumaan meihin ja maistelemaan viinejä. Haluamme, että ravintolaamme on helppo tulla matalalla kynnyksellä ja voimme yhdessä etsiä sinulle mieluisan viinin. Valikoimissa on noin 200 nimikettä maailman eri viinialueilta. Helmeilevästä kuohuvaan, kuivasta makeaan, valkoisesta syvimpään punaiseen. Varmasti jokaisella jotakin. Suurinta osaa viineistä tarjoillaan myös laseittain. 

Viinille on helppo tulla ja rentoutua. Maistelet sitten viinejä ensi kertaa tai olet harrastaja. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valinnoissa.

Tervetuloa Viinille