Viinimaanantait

Täältä löydät tietoa viinimaanantaista ja erilaisista tapahtumista ja tiedotteista

PERINTEISET VIINI-ILLAT JATKUVAT JÄLLEEN!

Iltojen hinnat vaihtelevat maisteltavien tuotteiden perusteella. Sitovan varauksen voi tehdä joko ravintolassa aukiolojen puitteissa, sähköpostilla, jolloin lähetämme varauskuittauksen sekä tili- ja viitenumeron, joiden avulla illat maksetaan saman tien. Huomioithan, että tapahtuma-varaukset ovat sitovia, eikä niitä vahvistusten jälkeen voi vaihtaa tai peruuttaa.


KEVÄÄN 2022 OHJELMA:

Ensimmäinen Viini-Ilta vie meidät ihanasti Argentiinan paahteisen auringon alle, vaikka itse elämme sydän talvea. Auringoksi laseihimme saadaan Catena- viinitalon Malbec viinejä. Maistelemme eri vuosikertoja ja tyylejä.

MAANANTAINA 7.2.2022 JA TIISTAINA 8.2.2022 / 63,00 €


Kevään matka jatkuu Italiaan. Nyt päästään vihdoin maistelemaan Grappaa. Tämä on ollut paljon toivottu tastingin-teema ja nyt valitsimme teemaksi punaviini Grappan. "Jotta viinaa voidaan kutsua Grapaksi, se täytyy tehdä rypäleistä, jotka ovat kasvaneet ja myös puristettu Italiassa. Samoin tislauksen täytyy tapahtua italialaisessa tislaamossa."

MAANANTAINA 14.3.2022 JA TIISTAINA 15.3.2022 / 45,00 €


Kevättä kohti mennään niin että kohina käy. Kolmantena teemana mennään Unkariin ja sieltä olemme valinneet teille Rejijin- viinitilan. Tila on perustettu v.2012 ja sitä isännöi suomalainen Reijo Itkonen yhdessä vaimonsa Judit papin kanssa. Saamme maistaa kattavan läpileikkauksen heidän tuotannostaan.

MAANANTAINA 28.3.2022 JA TIISTAINA 29.3.2022 / 63,00 €


Olemme valinneet tämän kevään samppanjataloksi Taittingerin. Talon tyyliä ohjaa elegantisti Chardonnay - joka on pääosassa kaikissa talon samppanjoissa. Taittinger on yksi Champagnen alueen arvostetuimmista ja vanhimmista tuottajista. Sen juuret juontavat vuoteen 1734. Illan aikana saamme myös maistaa heidän huippu samppanjansa- le comte;n -

MAANANTAI 16.5.2022, TIISTAI 17.5.2022 JA TORSTAI 19.5.2022 / 90,00 €


Viini-illat kestävät noin 2 tuntia. Maisteltavina on 5-6 tuotetta maahantuojan parhaimmistosta.
Muistathan ilmoittaa myös ruoka-allergiasi.
Iltojen vetäjinä toimivat oman väen lisäksi maahantuojien edustajat.

Kun löydät tarjonnasta sinua kiinnostavia aiheita, kannattaa paikat varata viivyttelemättä osoitteesta viinille@viinille.fi tai yhteydenotto sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Lisätietoa illoista saat myös sähköpostilla. Illat ovat perinteisesti täyttyneet todella nopeasti! Huomioithan, että varaus on sitova.