Viinimaanantait

Täältä löydät tietoa viinimaanantaista ja erilaisista tapahtumista ja tiedotteista

Iltojen hinnat vaihtelevat maisteltavien tuotteiden perusteella. Sitovan varauksen voi tehdä joko ravintolassa aukiolojen puitteissa, sähköpostilla, jolloin lähetämme varauskuittauksen sekä tili- ja viitenumeron, joiden avulla illat maksetaan saman tien. Huomioithan, että tapahtuma-varaukset ovat sitovia, eikä niitä vahvistusten jälkeen voi vaihtaa tai peruuttaa.


KEVÄÄN 2022 OHJELMA:

Olemme valinneet tämän kevään samppanjataloksi Taittingerin. Talon tyyliä ohjaa elegantisti Chardonnay - joka on pääosassa kaikissa talon samppanjoissa. Taittinger on yksi Champagnen alueen arvostetuimmista ja vanhimmista tuottajista. Sen juuret juontavat vuoteen 1734. Illan aikana saamme myös maistaa heidän huippu samppanjansa- le comte;n -

MAANANTAI 16.5.2022, TIISTAI 17.5.2022 JA TORSTAI 19.5.2022. KLO 18.30, OVET 17.30 / 90,00 € / hlö


Viini-illat kestävät noin 2 tuntia. Maisteltavina on 5-6 tuotetta maahantuojan parhaimmistosta.
Muistathan ilmoittaa myös ruoka-allergiasi.
Iltojen vetäjinä toimivat oman väen lisäksi maahantuojien edustajat.

Kun löydät tarjonnasta sinua kiinnostavia aiheita, kannattaa paikat varata viivyttelemättä osoitteesta viinille@viinille.fi tai yhteydenotto sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Lisätietoa illoista saat myös sähköpostilla. Illat ovat perinteisesti täyttyneet todella nopeasti! Huomioithan, että varaus on sitova.