Torres

Nyt kevään innoittamana olemmekin ajatelleet tarjota teille mahdollisuuden osallistua yhden erittäin perinteisen viinitalon tuotteiden tastingiin.

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi.

Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Torres valmistaa viinejä eri puolilla Espanjaa: Kataloniassa, Prioratissa, Jumillassa, Torossa, Ribera del Duerossa, Rias Baixas'ssa, Ruedassa ja Riojassa. Lisäksi perhe tuottaa viinejä Chilessä ja Yhdysvaltain Kaliforniassa. Vahvasti tutkimustyöhön panostava Torres on edelläkävijä muun muassa alkoholittomien viinien valmistuksessa ja paikallisten harvinaisten lajikkeiden elvyttämisessä. Torres tutkii myös alan edelläkävijänä ilmastonmuutoksen vaikutuksia viinintuotantoon.

Torresin pitkä historia viininvalmistajana, ja liiketoiminnan tuottojen uudelleeninvestoinnit takaavat viinien korkean ja tasaisen laadun.

Kyseinen tasting järjestetään tuttuun tapaan ravintolassa tiistaina 12.4 klo.18.30 alk. Tastingin hinta on 60€/ hlö sisältäen viinit (6 kpl) ja iltapalan.